Huurdersbelang Teylingen profileert zich

TEYLINGEN, door Cor Vink  –  Huurdersbelang Teylingen is een stichting, die de belangen behartigt van de huurders van Woonstichting Vooruitgang. De afgelopen jaren gebeurde dit onder de naam SBS e.o., maar vanaf 2017 zullen zij dit doen onder de naam: Huurdersbelang Teylingen.

Op 12 december 2016 heeft Huurdersbelang Teylingen samen met andere huurdersbelangverenigingen, de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen en de wooncorporaties prestatieafspraken ondertekend. Speerpunten uit deze prestatieafspraken zijn onder andere het terugdringen van het tekort aan woningen voor lage inkomens en de aandacht voor duurzaam en veilig wonen. Huurdersbelang Teylingen tracht een brug te slaan tussen Woonstichting Vooruitgang en de verschillende bewonerscommissies, waarbij de belangen voor de huurders voorop staan.

Om zo dicht mogelijk bij de huurders te staan en de huidige ontwikkelingen op de huurdersmarkt zo goed mogelijk te volgen, zoekt het bestuur van Huurdersbelang Teylingen nog leden voor haar bestuur. Op dit moment bestaat het bestuur uit dhr. Cor Vink en mevr. Géke Boes, maar geïnteresseerde huurders van Woonstichting Vooruitgang zijn van harte welkom in deze huurdersbelangvereniging. Zij kunnen voor meer informatie zich wenden tot Huurdersbelang Teylingen door een mail te sturen naar huurdersbelangteylingen@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.